Invitație

Hai să dăm mână cu mână,
Acționariști cu inima română!

 

În anul aniversării Centenarului Marii Uniri, cu onoare și bucurie vă adresăm invitația de a participa la cea de-a 19-a Conferință Națională de Acționări Electrice CNAE 2018, organizată în perioada 07 – 08 iunie 2018, de către Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată  din Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

 

Lucrările acceptate și susținute se vor regăsi într-un volum USB și vor fi publicate totodată în Buletinul Institutului Politehnic din Iași, secția Electrotehnică, Energetică, Electronică (ISSN 1223-8139) – revistă de categorie B+ (CNCSIS) indexată de către Index Copernicus, getCITED și Ulrich’s.

 

Pentru o cât mai largă participare care să reafirme unitatea acționaliștilor din spațiul pan-românesc, vă rugăm să diseminați această invitație în cadrul departamentului / facultății / instituției dumneavoastră precum și tuturor colegilor sau colaboratorilor dumneavoastră care au preocupări științifice în aria domeniilor conferinței.

 

Mai multe informații se pot obține accesând pagina web a conferinţei: http://www.aae-cnae.ro/2018 sau prin e-mail la adresele: albu@tuiasi.ro, dorin.lucache@tuiasi.ro.

 

CNAE 2018 Iași – vă așteaptă!

 

Mihai Albu

Dorin Lucache